4.06.2012 г., 10:10 ч.

На лазурния бряг 

  Поезия » Пейзажна
378 0 0

На лазурния бряг

 

На лазурния бряг оставам,

някои важни за битието въпроси си задавам,

във волните ръце на птиците се предавам,

покоряващата нежност на мига чувствам и осъзнавам,

брегът е обагрен в синьо и оранжево-златисто,

подканва към флиртове отревисто,

преследвам като малко тъжен, но жаден за щастие скитник

недоосъществени фантазии,

летни дихания,

търся вълнуващи младежки послания,

а залезът мига запомня,

песента на безгрижието си спомня!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??