13.09.2007 г., 10:15 ч.

На Лиана 

  Поезия
827 0 13
Слънцето блести над хоризонта,
приказка разказва ни една -
как  като във стих, във нежна рима
принцът своята принцеса е познал.
 
Заживели двамата щастливо,
народили им се прелестни деца...
Слънцето се смеело игриво
и дарявало ги с нежна топлина.
 
А когато вечер уморено
в своите покои се завърне,
те са заедно и в светлина облени,
щом луната с нежност ги обгърне.

 

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??