2.08.2007 г., 10:51 ч.

На Лу и Ка  

  Поезия
741 0 2
На Лу и Ка

Бяла рокля…
Пръстен златен…
Усмихнати лица…
Две влюбени сърца…

Събра ги сляпата, но щастлива съдба…
Дълго търсиха се, обикаляха света…
Разбиха много други,
но събраха своите сърца…

Сега – ръка в ръка са вплели,
допрели влюбено глави,
поглеждат всичко с толкоз обич,
не мразят враговете си дори…

И смело поели по пътя с рози обсипан,
макар да се препъват в острите бодли,
те пак сгушени остават
и посрещат заедно всички беди…

Заричам ви да се обичате навеки,
останете все така добри…
Бъдете истински приятели
и Господ ще ви благослови.

Подарък от Рос

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??