29.02.2008 г., 11:25 ч.

На любимия поет 

  Поезия
715 0 1
  

Колко ми липсваш - не знаеш,

затварям очи - омайно ухаеш...

на спокойствие и очарование,

на дива сладост и обаяние...

 

 

Объркана съм, тъжна, и зная,

че това е пътека към края,

но адски свеж и нежен образ пазя -

обичах те, не мога да те мразя!

 

 

Лицето ми сияйно грейва,

тъгата мигом се разсейва

само като си представя,

как прегръдката ти ме стопява.

 

 

Забравям грижи и проблеми,

разбирам, че не са големи,

на тайно място душата пренасям,

вълшебството на дните във вихър ме понася.

 

 

И знай, че няма причина и сила,

дори болката от края не би ме сломила.

Щастлива съм, защото те познавах,

горях със теб, но друг унищожавах.

 

 

© Фиона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • боже, чувствам го- сякаш аз съм го писала! Прекрасно е! Нямам думи!
Предложения
: ??:??