19.02.2017 г., 11:50 ч.

На любовта 

  Поезия » Любовна
562 0 0

Обичам те! – понякога са просто думи,

но друг път те са път и стон,

че всичко сме живели и простили.

И пак съм тук.

И пак ти давам сили.

Докосването на перцето на китара

на сина ми,

очите на изплашено дете.

Обичам те! – е цялото море,

гората под нозете на приятел,

прегръдка на любим човек.

Сърце!

Което даже няма сили да пулсира

без другия.

И няма да се спре.

© Яна Кузманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??