28.05.2008 г., 10:29 ч.

на М. М. 

  Поезия » Любовна
464 0 3

Даже да остана вечно сам,
в облаци от прах да се превърна,
моята усмивка ще ти дам,
за да може своята да върнеш.

И дори да скитам във тъма.
И тъгата слънцето да скрива.
Ще ти подаря и любовта,
само за да бъдеш ТИ щастлива.

И когато всичко подаря.
И когато нищо друго нямам.
Бих останал даже без съня,
само да те виждам ТЕБ засмяна!....

© Джани Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??