1.11.2007 г., 9:54 ч.

На Майстора -3 

  Поезия
603 0 24
Слънцето с усмивка щедра
праща дарове добри.
Греят плодовете зрели
като слънчеви лъчи.

Всеки плод е лъч надежда,
стоплил нашите души.
Майстора с усмивка нежна
обич ни е подарил...







                                                             Усмихнат  слънчев ден на всички!

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??