31.08.2007 г., 21:47 ч.

На мама 

  Поезия
692 0 3
                            На мама

Букет цветя поднасям ти на този ден.
И грешките да можех,бих изтрила с гума...
Щастлива съм,когато си до мен.
За теб не мога да намеря думи...

От очите ти бликат любов и тъга.
И погледът плах е,но нивга-студен.
Грижата рисувала е в твоята коса,
но все тъй мила си ти всеки ден...

И макар и сълзи да има в очите,
избърши ги и гледай напред.
Аз празника скъп честитя ти...
Ще бъда винаги до теб!

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??