1.11.2006 г., 0:01 ч.

на Мама 

  Поезия
966 1 8

Това е ден във който искам да ти кажа,
че ти за мен си всичко на света,
утеха в труден миг,
едничката останала надежда,
спокойствие и път по който да вървя.

Научи ме с живота да се справям
и да не плача когато ме боли,
и каза ми: "Не може само да е лошо
има радост - ти само потърпи"

Зная, трудно е да бъдеш майка:
майката е прошка и любов голяма,
запален огън, пред който да се сгрееш,
каквото и да кажеш Тя твоя,
най-добра приятелка остава! 

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??