5.05.2015 г., 19:26 ч.

На мама 

  Поезия » Друга
281 0 0

На мама

 

Моя вечна опора - паметта на дедите ми.
Неподкупна и вярна - на душата ми птицата.
Безрезервна утеха – светлината на храма.
Две ръце уморени – за детето в мен, Рая.
Любовта ти е вечна, всяка болка лекува,
във очите ти свети и в сърцето будува.
Урагани поемаш, сила с шепи ми даваш.
Уж съм вече голяма, моя вяра оставаш.
Топъл дом да се върна – песента на сърцето
и крила, за да тръгна да летя надалеко.
Моя вечна опора в морно мъничко тяло.
Моят стълб на човечност. Знай, обичам те, мамо.


Цвета Иванова

© Цвета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??