17.01.2019 г., 11:29 ч.  

Хайку 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
471 0 0

 

 

 

 

на прозореца

гълъб чука с човка 

не съм забравена

© Анита Радева Всички права запазени

Стихчето е за мама. Написах го като бях на 14 години.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??