9.11.2008 г., 10:03 ч.

На мама и татко 

  Поезия
17958 0 1

Мамо, искам да ти кажа,

татко, слушай ме и ти,

искам благодарност да изкажа

за това, че сте с мен така добри.

 

Ето ме, раста аз всеки ден,

в щастие или в тревоги,

надявам се добър човек съм, джентълмен

и доброто все в мен да говори.

 

Татко, благодарен съм ти аз,

че ме учиш от живота максимум да взема,

а без твоята подкрепа, мамо,

аз нямаше толкова прегради да превзема.

 

Не ви казвам често колко ви обичам,

но в себе си се аз заричам,

ще живея  живота мой

така, че да се гордеете със сина свой.

 

На края на това стихотворение

искам да изразя и малко извинение.

Ако с нещо съм ви наранил,

простете ми, че съм сгрешил.

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много мило стихотворение! Родителите, трябва да се гордеят с благодарността на своя син! Поздрави!
Предложения
: ??:??