17.03.2013 г., 15:41 ч.

На междущастие 

  Поезия » За деца
475 0 2

Нищо не научи,

научи се само да смучи,

сега му е трудно на телето

да пасе само в полето!

 

****************

 

По шестобалната система

 

Не ù трябва шестица

на  наш′та хубавица,

пет за четири учи

,,три'' и ,,две'' получи!

 

 

*****************

 

Посоки

 

Ако скочиш нагоре

и паднеш надолу,

значи си вървял напред

и не си гледал назад!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??