21.04.2022 г., 10:47 ч.

На мене 

  Поезия » Друга
259 0 2

Най- тежката раздяла ще е тази,

ще бъде страх, обида посивяла,

тъгата ще гърми, душата ще се мрази,

че е мълчала и боляла.

Проблясващ спомен от далечен тътен

ще бъде писък без пощада,

ще стане смъртен и безплътен,

а после ще го пратя в ада...

 

Най-тежка ще е таз раздяла

с илюзиите ми за тебе

и ако утре, аз съм оцеляла

ще знам, дължа си го

на мене.

Е.И.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??