Красива си, дали това си ти, онази Мина,
която поета някога в творбата си възпя!
Това бе отдавна, времето бързо отмина,
в нея той, творецът, откри любимата жена.
Не, ти си реална жена, усмихната и красива
с очи красиви, искрящи сякаш са звезди!
Една жена и скромна, и понякога дива,
завладяваща мъжете с чар, техните души!
Талантлива певица, ти си част от песента,
заживява и остава тя в тях, в техните сърца.
Една песен за морето, вярата и любовта,
за влюбените хора, за тяхната съдба!
Едно морско момиче пее песен от душа,
изпълва ни с радост и със своята красота!
Красива изпълнителка от Петте сезона, Жена.
Тя пее за петия сезон, това е тя Любовта!
© Валентин Миленов Всички права запазени