28.11.2020 г., 0:15 ч.

На Мира 

  Поезия » Любовна
735 0 2

И сякаш ме гали зефира,

на приказен бряг край морето,

щом близо до мене си, Мира,

и милваш ми нежно лицето.

 

И сякаш сияе ефира,

в лазурно блестящи украси,

щом близо до мене си, Мира,

и стоплиш ме пак с любовта си...

 

И сякаш дори през баири,

безкрайно делящи ни с тебе,

аз чувствам, че близо си, Мири,

че близо, в Сърцето, живееш...

© Васил Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??