19.03.2007 г., 0:55 ч.

На младите влюбени 

  Поезия
646 0 1



И днес Денят прозорец е
Две разделни души бяхте -
сега сте цяла Една
Ти виждаш във очите нейни
Своята Вселена и свойта съдба
За Нея ти си - Всичко
Копнеж, Радост и малко Тъга
Желая ви попътен вятър...
Път бъдете, Път без кръстопъти
От вас да има множество пътеки
За да пребъде Пътят ви във вечността

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Младост, мечти, любов!Пресъйдинявам се към пожеланията.Поздрави и усмивки!
Предложения
: ??:??