19.06.2008 г., 12:36 ч.

На моето мъжко момиче 

  Поезия » Друга
1315 0 13

На моето момиче със привети

и с обич като на дете,

посвещавам няколко куплета

на дъщеря ми от сърце.

 

Една е тя по смелост първа,

не се предава пред беди,

не хленчи, никога не хвърля

зли думи, за да нарани.

 

Взискателна и милостива,

по принцип строга и добра,

семейното гнездо щастливо

като орлица пази тя.

 

 Еталон за майка и съпруга,

с годините се утвърди,

съпруг, деца и всичко друго

в живота с обич тя твори.

 

На майка, татко и роднини

тя винаги е гордостта,

благославяме я всички ние

и да не я напуска радостта.

 

А  Бог да пази сто години

усмивката на нейното лице.

Благодарим ти, мила, че те има,

обичаме те от сърце.

                                                               

                                                         С  най-добри чувства на голямата ми дъщеря

 

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??