12.08.2022 г., 22:38 ч.

На моята любима 

  Поезия » Любовна
761 3 9

На моята любима

 

С грациозна походка тя пресича площада,

съблазнително трепкат изящни гърди –

даже вятърът пакостник от изненада,

укроти се в разкошните черни коси.

 

Тя върви и с бедрата си страстите пали,

нажежава до бяло жадни, мъжки очи,

а снагата ѝ, Господи, колко ли са мечтали,

да обсипват с целувки до първи лъчи.

 

Тя е сън, тя е блян, тя е ангел небесен,

светъл лъч и надежда в живота ми сив,

тя е дар за душата ми в окъснялата есен,

тя е всичко, което ме прави щастлив!

 

Любомир Попов

12.08.2022 година

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??