4.04.2009 г., 20:28 ч.

На моята любима госпожа 

  Поезия » Друга
9707 0 1

Без Вас не бих могла да успея,

без Вашите съвети, насоки.

Да Ви кажа "Благодаря!" аз копнея

и ще го направя с няколко реда в тази посока.


Трудно е в стих да опиша

моята благодарност към Вас.

Но съм решила и все пак ще опитам

да напиша нещо в тоз свободен час.


Научихте ме на толкова неща:

смела да съм, добрини да правя.

Искрено благодаря Ви за това.

Днес в трудни случаи сама се справям.

И това дължи се на Вас -

                                       Моята Любима Госпожа!


Мисълта ми е често за Вас,

за съветите Ваши, които

ме подкрепят в труден час

и измъкват от забъркани каши.


Благодаря!

        Само това мога да кажа.

Благодаря,

       че помогнахте да стана каквато съм сега.

И единственото, което мога да направя,

е дълбок поклон пред Моята

                                             Любима
                                                 Госпожа!

© Ралица Еленкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??