13.10.2009 г., 21:42 ч.

На музата ми... 

  Поезия » Друга
595 0 0

12.10.2009

 

Да можех аз така да пиша,

както поетите с декади опит...

А мойта муза все въздиша

по пустия любовен порив...

 

Да можех в рими да опиша

природата и обществото, срамота -

тя, мойта муза, все разнищва

самотата, болката и любовта...

 

Ех, музо! Спри се най-накрая!

Узрей за всички истини житейски!

И стига кара ме със думи да ридая

за тез мъже и мъки тежки...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??