2.09.2007 г., 12:58 ч.

На мъжа с топлите кафяви очи 

  Поезия
985 1 1
В очите ти тъга и топлина видях,
бяха нежни и красиви...
Бяха моите мечтани очи,
на моя мъж чертите бяха там събрани...

В очите ти надзърнах, без да спра
теб да искам, тебе да копнея,
там открих съвсем сама,
любовта се беше вътре спотаила...

Очите ти - кафяво топли и тъга,
а ти беше толкова прекрасен,
как да не ти подаря
себе си, с този поглед толкова опасен... 

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??