25.11.2009 г., 10:20 ч.

На мъжете 

  Поезия » Любовна
779 0 2

И страст,

и сила,

и любов,

има в очите им горещи.

Пламък                                                           

 жар,

подслон,

За душите наши-

грешни.

Колко милост,

нежност,

доброта,

в сърцата им големи.

Колко ярост, болка,

самота

колко гняв, изпълнен със смирение

в душите им.

Дали е сила,

мощ,

или просто мъжко самолюбие.

Те готови са

за подвизи

за нас, за себе си,

дори когато

са на практика изгубени.

 

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разбира се, че сте такива.
    Или поне някой от вас.
    Благодаря!
  • Те готови са
    за подвизи
    за нас, за себе си,
    дори когато
    са на практика изгубени.
    Страхотно е, Стефани!
    Сигурно сме такива...щом казваш!

    Поздравявам те!!!
Предложения
: ??:??