30.07.2015 г., 21:57 ч.

На Н. 

  Поезия » Любовна
836 0 2

Аз – чичко с брада.

Ти – момиче с мечти.

Малки прашинки

непознати в света.

Вихър случаен

от прозорец отворен

ни запокити в едно.

Тяло във тяло,

мисъл във мисъл,

страст и огън,

искри от жарава!

После...

Сърцата сами се намериха.

Блаженство и чута молитва,

и очи изпод руси кичури

завладени са, виждам го ...

... или... завладели ме!

© Благо Благов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??