Jul 30, 2015, 9:57 PM

На Н. 

  Poetry » Love
838 0 2

Аз – чичко с брада.

Ти – момиче с мечти.

Малки прашинки

непознати в света.

Вихър случаен

от прозорец отворен

ни запокити в едно.

Тяло във тяло,

мисъл във мисъл,

страст и огън,

искри от жарава!

После...

Сърцата сами се намериха.

Блаженство и чута молитва,

и очи изпод руси кичури

завладени са, виждам го ...

... или... завладели ме!

© Благо Благов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??