22.11.2015 г., 23:49 ч.

На настроението ми 

  Поезия
436 0 0

Привет, странно мое настроение,
изписвам ти тез’ редове,
че по всеобщо приетото мнение
съм все още с ума на дете.

Думи, напразно изричани,
след време превърнати в лед… 
Дали била съм изобщо обичана,
за да потърся спасение в теб?

© Съндей Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??