Непознатото
ме пали
и ме убива
също като теб
не съм докосвала
ръцете
устните
лицето,
но съм виждала
очите
веднъж
и далеч съм,
а искам
да съм там
при теб,
защото, страннико,
ще се забравим скоро...
© Даяна Иванова Всички права запазени