Sep 27, 2014, 8:35 PM  

На непознатия 

  Poetry
353 0 2

Непознатото

ме пали

и ме убива

също като теб

не съм докосвала

ръцете

устните

лицето,

но съм виждала

очите

веднъж

и далеч съм,

а искам

да съм там

при теб,

защото, страннико,

ще се забравим скоро...

© Даяна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??