24.09.2007 г., 10:56 ч.

На нея 

  Поезия
925 0 14

 На нея

Празен поглед - отразен от недопита чаша,
капка скръб в очите ми блести,
мигар се опитвам да заплача
или виното в главата ми тежи?

Броднице, отново ли ще скиташ?
Друг ще е без теб света!
Пак ли във съня ми без да питаш
диво ще се втурваш сред нощта?

Тръгвай си! Върви, не се обръщай!
Няма те! До мен не си била!
Искам да забравя и целувките,
само не ме карай да простя!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??