27.04.2016 г., 1:18 ч.

На оня свят 

  Поезия » Философска
596 0 3

На оня свят

ако се озовеш

 

очаквай рая или ада,

небето или пъкълът ще те приветстват,

ясно е, от тука изход нямя..

 

спасение недей очаква,

вяра и надежда забрави

ярки са делата на земята

тука всеки плаща, запомни.

© Периян Байрамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??