22.09.2022 г., 9:42 ч.

На "Откровения" 

  Поезия » Строги форми
249 0 0

Тук поства не едно перо,

без чийто небосвод не мога.

Чрез дара, даден ни от Бога,

светът е място по-добро.

 

За публиката – верен брод

през действителността жестока,

за някои от нас – каторга,                      

в която ще са до живот.

 

Сече ми пипето, та зная,

че топ поет не съм. Е, и?

За мене сайтът е омая,

 

а не размяна на стрели.

На вас и себе си желая

в делата си да сме добри!

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??