На пейка седях и гледах небето.
За миг пожелах да се превърна
в част от безкрайната синева.
Извадих си лист, опитах да пиша...
но не успях. Сърцето не пожела.
Тъгуваше по другата ръка...
А иначе,
Слънцето грее за всички,
пред нас падат звезди,
без да узнаем къде.
Гальовното и жестоко море,
цветята, небето, мечтите –
и те са за нас всички.
Само обичта – НЕ!
© Вили Тодоров Всички права запазени
Грабна ме, хареса ми, тъжно е !ИСТИНА Е!