9.07.2020 г., 23:44 ч.

На плажа 

  Поезия » Хумористична
612 1 5

На плажа се е стекъл свят

от всевъзможни отпускари

днес всичките ще изгорят,

безмълвно слънцето ги жари.

 

Рисува ги със четка то

и тъй датира им телата,

червен кат рак е ден едно,

след десет ще са шоколад бедрата.

 

Седя на плажа с тях и аз,

ала съм в недоумение,

какво, за бога, не е в час,

палитрата е в нарушение.

 

При толкоз шарени тела,

ръце , крака, гърди, паласки,

защо са бели всичките лица?!?!

Защото всички носят маски!

© Веселин Банков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??