23.03.2012 г., 11:32 ч.

На плажа 

  Поезия » Философска
377 0 2

    На плажа

 

И днес на слънце  се припичам.

Наоколо е цъфнал  месец Май!...

Морето винаги аз  ще обичам!

О, плажът му е моят Рай!

 

Потапям се със поглед  в синевата...

Така ме радва хубавият Ден!

От тук до края на Водата

летят  мечтите ми със мен!

 

 Наоколо е пълно с  хора.

 Пращи палитрата от  цветове.

Тук суетата ни е без умора,

а и хормонът просто ни зове.

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??