13.02.2008 г., 10:12 ч.

на племеника ми 

  Поезия » За деца
875 1 2

За бебчо

 Мъничко бебенце, цвете за всички,

хайде, слънчице, подай ми ръчички.

Мама те носи и песни ти пее,

нежно на свойте ръце те люлее.

 

С обич в своя скут те държи

и с любов нежни думи мълви.

Усмихни се на мама - тя е толкоз добра,

тя хиляди твои усмивки в сърцето побра.

 

Мама те пази от всяка беда,

ти си нейният СИН, нейна съдба.

Погледни я със свойте малки очи,

в които безкрайната обич личи.

 

(за малкия Александър

            31.03.2006г)

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??