19.07.2006 г., 14:39 ч.

На Поета 

  Поезия
1500 1 18

Очарователен е пътят на поета,
незвисимо къде е спрял
и винаги ще е посипан с пепел от мечти
и стъпки, от любовта, която е раздал
Неприкосновена е душата на поета,
не можеш да  я имаш, ако сам не ти я подари,
но ... позволи му, нека те обича
и ще нарисува името ти в стихове и във мечти.
Вечни са стиховете на поета
неподвластен на времето душевен храм, завет,
а това, което душите хорски не разбират
се пише с думичка една - поет!

© Адриан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??