17.04.2008 г., 20:25 ч.

на Прага 

  Поезия » Любовна
698 0 4

На прага е чисто,

на прага свети,

на прага лъчисто

посрещна ме ти.

 

На прага сме двама,

на прага мълчим.

От прага на Болката

неми крещим.

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??