Тапата в ръката ми играе
от виното кървавочервено,
идва ли годината на края
или след края на годината начало...
Здраве ли да си желая,
щастие ли да си искам
от новата 2015,
за любов ли палци пак да стискам!?
Не знам, не знам,
но ще ми се да хукна
към така мечтания късмет,
но по е лесно виното да рукне,
да пукне първия фойерверк...
© Дилян Георгиев Всички права запазени
със слово!
ЧНГ от мен! Здраве и творчески успехи!