1 ene 2015, 19:14

На прага на 2015 

  Poesía » Filosófica
469 0 1

Тапата в ръката ми играе
от виното кървавочервено,
идва ли годината на края
или след края на годината начало...
Здраве ли да си желая,
щастие ли да си искам
от новата 2015,
за любов ли палци пак да стискам!?
Не знам, не знам,
но ще ми се да хукна
към така мечтания късмет,
но по е лесно виното да рукне,
да пукне първия фойерверк...
 

© Дилян Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Е, чудесно стартираш, Диляне! Наздраве с тази твоя графична чаша, пълна
    със слово!

    ЧНГ от мен! Здраве и творчески успехи!
Propuestas
: ??:??