7.07.2010 г., 22:49 ч.

На прага на раздялата 

  Поезия » Друга
673 0 0

На прага на поредната раздяла

зазиждам мислено проклетата врата...

Да няма връщане...

да не чувам скърцащата брава

на остарялата от болките душа...

И тръгвам сляпо към новата забрава...

и премислям стари истини - почти лъжи,

сълзите си като кървящи рани

през зъби стискам – по-малко да боли...

Косите си навярно ще отрежа,

надеждите си с тях да удуша...

На прага и на таз раздяла...

осъзнах и че с тебе съм била сама...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??