9.09.2020 г., 17:37 ч.

На приятелите ми, с любов! 

  Поезия
262 0 0


....
Приятелите - те са тези, чрез които бележим гордия успех!
В смисъл- житие, или деловия цех...
Приятелите - дори не сме достойни 
за подкрепа,
дори не сме достатъчни и в благодарност,
когато в трудностите търсим и намираме при тях утеха...
Те не са ментета!
Те са точно това, което прави ни СВЕТА на нашите мечти, превръщайки ги и в дела, 
реална порив, реален сън, 
истина скроена от искреност една! 
Любов Божествена, различна от всяка друга,
сама развива се, еволюира, 
разгръща се в ефира 
на земните ни съприкосновения
с природни дадености,тълковения...
Уау! - Това е - без приятелите само ще се маем в нищета, в съпротивление
на вътрешното ни ядро, 
проклетище - на вечно бдение...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??