4.12.2010 г., 22:03 ч.

На призрака 

  Поезия » Философска
595 0 0

На призрака
 
Стихче ще ти посвети поета
днес или утре - строфа или няколко куплета,
но как да пише, той не знае...
или за какво? или за кого...
ще се опитва, ще блуждае
какво е твойто естество....
 
Годините са призраци във времето
и всеки крие ги усърдно...
а моя възпитал съм го мъничко
галантен да е. Дори посмъртно...
 
А твоят притеснява ли те нещо? (призракът)
Не го мисли, забрани не поставяй,
само граници понякога, ей тъй.
Не забравяй, че си човек и ти (не забравяй)
дори на призрака се усмихни :)
 
    13.11.2010г.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??