28.07.2017 г., 8:33 ч.

На първата ми голяма любов 

  Поезия » Любовна
447 0 1

    На първата ми голяма любов

 

Да те целуна искам, позволи ми!

Като хлапак се влюбих изведнъж.

За първи и последен път, прости ми!

Нима не си целувана от мъж?

 

Не искам много. Само миг утеха

за моите несбъднати мечти.

И нашата довчерашна пътека

след туй сред бурени ще се стопи!

 

Аз закъснях и моят влак отмина.

След тази вечер всичко забрави!

Да те целуна само позволи ми

и ако можеш, всичко ми прости!

 

25.08.88 г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??