11.04.2017 г., 11:03 ч.

На път е котешко дете! 

  Поезия » Друга
233 0 0

Май котката ми ще се коти...

Страхува се. Не го е правила преди.

Свива се до мен... Прибира нокти...

А аз трептя над нея от надежда.

Дано да стане бързо! Леко!

Дано да са добре и двете!

Сякаш, ражда се дете!

Така си е! На път е!

На моята лисичка детето!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??