1.05.2008 г., 18:31 ч.

На раздяла 

  Поезия » Любовна
600 0 3

Трябва да тръгваш, знам!

Трябва да те пусна, знам!

А толкова боли да виждам

как ръката ми пускаш

и поглед надолу насочваш,

защото е трудно, знам,

да изречеш, знам,

сбогом...

Краят е вече тук.

На вратата ни чука

и иска със себе си

да те вземе по дългия път!

Имам ли сили, вече не зная,

дали ще останеш,

ако пак те помоля ?!?

Но толкова боли да те виждам

от другата страна на прага.

Бавно, но и бързо,

тръгващ напред...

Не се обръщаш, знам,

повече ще боли!

Трябва да тръгваш, знам!

Трябва да те пусна, знам!

Но трябва да изкрещя: ”Остани!”

Иначе сърцето ще умре,

но гласът сподавен ти не чуваш

и едничката надежда ми остава,

че ще се срещнем пак...

в някой друг живот!

© ВБТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??