18.12.2007 г., 14:58 ч.

На раздяла 

  Поезия » Любовна
769 0 12
На раздяла

Почакай, поспри! Нима ще тръгнеш така,
без дори "сбогом" да кажеш.
Нека поседнем за миг и за миг помълчим -
все пак една любов днес умира.
Тоест, не - не умира, тя в нас ще живее,
но от вчера по-красива и по-добра може би.
Ти ще срещнеш някъде друг, аз пък някъде друга
и ще пламне отново любов -
само, че вече съвършено различна.

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??