31.07.2023 г., 8:00 ч.  

На раздяла 

  Поезия » Любовна
144 0 0

       

        На раздяла

 

На раздяла небето е в синьо,

на раздяла в душата е сиво,

на раздяла е болна нощта,

на раздяла е всяка сълза.

 

На раздяла угасват мечтите,

на раздяла как дълги са дните

и самотна е мойта душа,

в нея няма любов, светлина.

 

На раздяла душата те търси

по пътеки от теб неоткрити.

На раздяла душата мълчи,

дълго, дълго сърцето боли.

 

На раздяла не искай от мене

стиховете да бъдат за тебе!

На раздяла побързай, върви,

в мене болката ще преболи!

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??