Jul 31, 2023, 8:00 AM  

На раздяла 

  Poetry » Love
142 0 0

       

        На раздяла

 

На раздяла небето е в синьо,

на раздяла в душата е сиво,

на раздяла е болна нощта,

на раздяла е всяка сълза.

 

На раздяла угасват мечтите,

на раздяла как дълги са дните

и самотна е мойта душа,

в нея няма любов, светлина.

 

На раздяла душата те търси

по пътеки от теб неоткрити.

На раздяла душата мълчи,

дълго, дълго сърцето боли.

 

На раздяла не искай от мене

стиховете да бъдат за тебе!

На раздяла побързай, върви,

в мене болката ще преболи!

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??