2.09.2008 г., 10:52 ч.

На раздяла ... 

  Поезия » Пейзажна
535 0 4
 
 Тъжно и тихо... плачат малките капчици  дъжд,
   как  тъжно и тежко... сърцето губи надежда...
   дъждът  облива... губят се стъпки, нежни следи
   и чувства  отмива... дъжд... гръм... вали ли вали...

   Сърцето от болка, без стон... ранено  поглежда,
   уби  ти в  мен... момичето с ярка любов...
    Гърми... вятър  шуми... брези клони  си свеждат,
    звездите мрачно, зад облак... след мене поглеждат...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??