10.09.2016 г., 13:36 ч.

На разсъмване 

  Поезия » Любовна
1561 3 8

На разсъмване, когато ме докосваш,

с цялата любов на път изминат,

от потайното до раждащия ден,

на разсъмване душите се събличат

със въпроси, под възглавницата скрити;

с пръсти, омагьосани от страст;

със въздишки,чаши недопити.

На разсъмване душите се преплитат

и от две,  прераждат се в една.

На разсъмване  - любов връхлита,

да стопи последната сълза.

© Даниела Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??